Spørgsmål og svar

1. Hvordan investere I mine penge?
Vi investere pengene I Bitcoins og underliggende, hvor vi bestræber os efter at lave højest muligt afkast til dig.
2. Hvordan ved jeg at I ikke snyder mht. afkast?
Når aftalen er afsluttet, har du mulighed for at få en oversigt over hvor meget vi har har taget i kommission.
3. Hvor længe binder I mine penge?
En bindingsperiode laver vi sammen med kontrakten, på den måde er vi som firma og jer som kunder bundet til at opretholde kontraktens former. Som udgangspunkt har du som kunde ret til selv at vælge imellem 6 eller 12 måneders bindingsperiode. Du vil kun være bundet til din investering inden for kontraktens længde. På det tidspunkt at bindingsperioden ophører, kan du som kunde bede om at få pengene udbetalt.
4. Skal jeg selv indberette overskuddet til SKAT, eller gør I det?

Vi har ikke indberetningspligt, så dermed er det noget I selv skal gøre. Bemærk dette kan ændre sig på et senere tidspunkt og det er jeres eget ansvar at holde øje med de gældende regler på SKAT’s hjemmeside.

5. Hvordan indbetaler jeg penge og hvordan udbetaler I mit afkast af investeringen?

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at betale i DKK, og indbetalingen sker via en bankoverførsel. Når vi skal udbetale dit afkast, bliver det også som en bankoverførsel.

6. Hvordan bekæmper I Hvidvaskning?

BTC Investering arbejder aktivt med forebyggende bekæmpelse af hvidvask og finansiering af terrorvirksomhed og følger den til enhver tid i Danmark gældende lovgivning herom, som dog i forhold til virtuelle valutaer ikke på tidspunktet for aftalens indgåelse er entydig.

BTC Investering har dog ret til at agere ud fra en ”på den sikre side”-opfattelse, og således har BTC – Investering i forhold
til kunden ret til at indhente, opbevare og videregive oplysninger, som angivet i den omtalte lovgivning, uanset forholdet ikke med sikkerhed måtte falde indenfor den nævnte lovgivning.

Skal vi
ringe dig op?

Udfyld formularen og vi kontakter dig…